Güneş Enerji Santrali (GES) Yatırımları

Güneş Enerji Santrali (GES) Yatırımları

YATIRIMLARINIZA YÖN VERELİM

Depar Solar olarak 1984’den bu yana enerji sektöründe  güneş enerjisi ve yenilenebilir diğer enerji türlerinde sahip olduğumuz tecrübe ve bilgiyi siz değerli müşterilerimizle paylaşmayı her zaman görev bildik. Yapacağınız ve geleceğinizin teminatı olan yatırımlara yön vermek, gereken adımları sizin için atmak ve sonuçlandırmak aşamalarında her türlü soru, sorun ve araştırma için birlikte çalışmaya davetlisiniz. Günümüz iş dünyasında yatırımlara yön vermenin önemini kavramak ve bu sayede daha sağlıklı kararlar vermek için zaman kaybetmeyin, bizi arayın. Özel veya genel her konuda, ekip çalışması gerektiğinde, alan tahsisi ve fizibilite çalışmalarında uzman proje ortaklarımız olan Alman ve İtalyan firma ekipleri ile yapacağımız değerlendirmeler geleceğinize ışık tutacaktır.

Bilindiği üzere ülkemizde yeni kanun süreci gerçekleşen "Güneş Elektriği" bundan sonra gerek evler için elektrik üretecek gerekse üretilip kullanılmayan elektriği devlete ileterek bu yolla şebekeden gelir sağlayacaktır. Bu noktada 1000kW altında bir sistem için herhangi bir lisans, izin veya müsade alınmaması da yatırımcılar için ayrıca bir kolaylık olacak, ancak 1000kW üzerine çıkarak lisans almak isteyen değerli müşterilerimiz için lisans işlermeleri firmamız tarafından yürütülmektedir. Mevcut şartlarda  5-7 yıl arasında değişen amortisman süreleri 30 yıllık süre zarfında yapılacak elektrik üretimi gözönünde bulunduruması ile oldukça karlı bir yatırım haline gelmiştir. Her bütçeye ve yatırım miktarına uygun projelerimiz için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

1-999kW arasındaki kurulu güçlerdeki enerji santralleri  için hemen harekete geçerek en kısa zamanda 25 yıl sabit gelir getirecek bir santral sahibi olmanız elinizde. Lütfen detaylar için bizimle irtibata geçiniz.

1000kW ve üzerindeki Güneş Enerji Santrali statüsüne girecek arazilerdeki projeleriniz için firmamıza ön fizibilite çalışmaları yaptırabilirsiniz. 

YATIRIM PROJELERİ - Güneş Tarlası / Güneş Elektriği Projeleri

Büyük ölçekli enerji üretim tesisi olarak kurulan Güneş Tarlaları dünya çapında birçok ülkede faal olarak işletilmektedir.

Türkiye’de yakın zamanda yürürlüğe giren kanunlar ile birlikte küçük ve orta ölçekli Güneş Enerji Santrali (GES) statüsünde projeler yürütmekteyiz. Türkiyenin çeşitli bölgeleri için hazırlamış olduğumuz raporlar, kurulu güç verim bilgileri, fizibilite raporları ve teknik raporlar ile Güneş Enerji Santrali kurmak isteyen yatırımcı ve girişimcilere hizmet vermekteyiz.   

Gerçekleştirmek istediğiniz bölge ve yatırım bütçesine uygun Güneş Enerji Santrali için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Orta ve Uzun vadeli yatırım aracı olarak dünyada yaygın olarak yapılan bu yatırımla geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz. 1000kW altındaki kurulu güçlerde lisans gerektirmeyen Güneş Tarlaları mevcut güneş enerjisi teknolojileri ile Türkiye sınırlarında 7-8 yıl gibi bir amortisman süresine sahip olup minimum 30 yıl enerji üretimi yapmaktadır. Gerçekleştirmek istediğiniz projeler için bize ulaşın, değerlendirmeyi birlikte yapalım.

Bütün illerimizdeki Güneş Enerjisi potansiyellerine ait raporları radyasyon, kurulu güç bilgileri, koordinat gölgelenme verileri, meteorolojik veriler gibi birçok faktörü dikkate alarak hazırlamaktayız. Bölgenizde kurulacak güneş enerjisi santralinden elde edebileceğiniz geliri merak ediyorsanız bize ulaşın.