GÜNEŞ ENERJİLİ SULAMA POMPASI

GÜNEŞ ENERJİLİ SULAMA POMPASI

                

Depar Solar olarak tarla sulama projelerinde de siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz. Dünyanın önde gelen Güneş Enerjili Pompa markası Lorentzin Türkiyede yetkili satış ve servis ortağı olarak yüksek kaliteli ve güvenilir sistemler dizayn etmeye devam ediyoruz. Güneş Enerjili pompalar marifetiyle tarla veya arazinizin sulamasını şebeke ihtiyacı duymadan yapabilirsiniz. Yukarıdaki resimde arazi sulaması için kurulmuş olan trifaze bir güneş enerji sistemi görmektesiniz. Her türlü sulama ihtiyacı için istenilen büyüklükte kurulabilen sulama amaçlı güneş enerji sistemleri için bizimle irtibata geçiniz. Derin Kuyu yahut Yüzey pompalar için gereken elektrik enerjisini güneşten sağlayabilirsiniz.

Sulama projeleri için gerçekleştirilen güneş enerjisi sisteminin bir başka avantajı ise üretilen elektriği sulama yapmandığınız dönemlerde şebekeyle bağlantısını sağlayarak üretilen elektriği şebekeye satma prensibidir. Bu sayede hem sulama için kullanılan elektrik güneşten sağlanmakta hem de bu elektriği kullanmadığınız süre zarfında kurulan sistemden gelir elde etmeniz sağlanmaktadır. Detaylı bilgi için lütfen irtibata geçiniz.

Evler, bağ ve bahçeler için kurulabilecek güneş enerjili pompalar için aşağıdaki pompa çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

LORENTZ GÜNEŞ ENERJİLİ POMPALAR

GÜNEŞ ENERJİLİ POMPALAR